Curriculum Vitae

Curriculum Vitae

CV

Na het VWO koos ik voor het NWIT (Nederlands Wetenschappelijk Instituut voor Toerisme in Breda (richting Management Buitenland). Tijdens mijn afstuderen ben ik gaan vliegen bij de KLM. Een zomer lang “de wereld aan mijn voeten”, voor mij was het een droom die uit kwam.  Het reizen sprak mij enorm aan. De grote diversiteit aan mensen, verschillende karakters én culturen, de uiteenlopende landen en werelddelen waren een grote inspiratiebron voor mij. En dat internationale aspect van mijn leven is dat nog steeds. 

Mijn studie heeft de basis gevormd voor de verschillende functies waarbinnen ik vervolgens veel werkervaring heb opgedaan. ‘De mens’ heeft altijd centraal gestaan in de werkomgeving die ik zocht. Bij de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij bekleedde ik (diverse) leidinggevende functies. 

Vanaf 1997 was ik mede oprichter en eigenaar van Ruyters & Verberkt, een bureau voor sollicitatie en loopbaanbegeleiding, gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding op een assessment. De zelfstandigheid maakte voor mij de combinatie ‘gezin & werk’ goed realiseerbaar.

Werken heb ik regelmatig gecombineerd met beroepsmatige cursussen of een studie. Zo deed ik de opleiding tot communicatietrainer en de post HBO opleiding tot Professioneel Coach bij TC University (nu TC Academy). Toen ik deze laatste opleiding afgerond had, wist ik dat mijn ambities zich niet alleen richten op die van Loopbaancoach maar ook op die van Personal Coach. Daarom startte ik destijds mijn zelfstandige praktijk Rogine Ruyters Coaching. Graag coach ik mensen zowel in hun persoonlijke leven als in hun werkende bestaan of een combinatie daarvan. Coaching in Changes.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een intake? Stuur mij dan een bericht!