Werkwijze

Werkwijze Individuele Coachtrajecten

Intake

Of we het Coachingstraject samen aan gaan bepaal je na het intake gesprek. Net als de Coachingsessies kan dit face-to-face, telefonisch of online plaatsvinden. We bespreken dan o.a. jouw coach-vraag en kijken of er “een klik” is. Ook het aantal sessies, de duur per sessie en het tarief komen aan de orde. Voor professionals die het coachtraject zelf financieren, reken ik een gereduceerd tarief. De kennismaking is vrijblijvend en duurt ongeveer een half uur.

Werkwijze

Jouw coach-vraag en/of je doel is ons uitgangspunt. We gaan met elkaar in gesprek en ook oefeningen en opdrachten maken deel uit van het proces. Ik maak gebruik van diverse, uiteenlopende methodieken.
In de regel zijn de trajecten kort en intensief. De ervaring heeft mij geleerd dat 3-4 sessies het doel van de client al enorm dienen.

Locatie

Coachsessies kunnen face-to-face, telefonisch of digitaal plaats vinden. Mijn kantoor is in Bussum, daar ben je van harte welkom. Ook is het mogelijk om op andere geschikte werklocaties elders in Nederland af te spreken. De Corona tijd heeft inmiddels geleerd, dat ook wandelend in de natuur, coachsessies heel effectief kunnen zijn. Natuurlijk zorg ik ook dan voor koffie!

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een intake? Neem dan contact met mij op!