Over Rogine Ruyters

De Coach Rogine

Zelfinzicht heeft mij geholpen keuzes te maken en dát te doen wat mij energie geeft. Als Coach speel ik graag een faciliterende rol bij jouw persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsproces. Ik help je gedragsveranderingen te realiseren en nieuwe stappen te maken richting een doel dat jij wilt bereiken. Een gedegen, professionele en inspirerende manier van werken spreekt mij aan. Te beginnen met een functionele terugblik en dan “de blik vooruit.”

Mijn stijl van coachen wordt vaak empathisch en doelgericht genoemd. Voor een succesvol traject is het belangrijk helder te krijgen wat jouw doel is. Wat beweegt en motiveert jou écht. Daarom spreekt mij “soms hard op de inhoud, maar altijd zacht op de relatie” enorm aan. Naast de serieuze aanpak zal er zeker ruimte zijn voor relativering en humor.

Is dít voor jou hét moment om beweging te brengen in je persoonlijke of professionele leven? Dan help ik je graag! Op een bemoedigende, resultaatgerichte en effectieve wijze zul je tot nieuwe inzichten komen.
Dat brengt je dat je meer leidend dan lijdend wordt in de verschillende aspecten die het leven je biedt.

Analytisch

Empathisch

Doelgericht

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met mij op!